Uw woning, bouwgrond of afbraakpand
snel verkopen zonder zorgen?

U wenst uw eigendom te verkopen aan een eerlijke en correcte prijs? Met Instapklaar bieden we u een marktconforme prijs voor uw eigendom. Door onze vlotte afhandeling kan u snel en zonder zorgen verkopen. Bij Instapklaar nemen we uw op te knappen woning vlot over, gaan ermee aan de slag en voorzien het pand van de nodige renovatiewerken volgens de huidige normen. Puur vakmanschap vertaalt zich in een uitstekend afgewerkte woning voor onze kandidaat-kopers die er op hun beurt jarenlang zorgenloos plezier aan kunnen beleven.

Instapklaar logo

Als groeiend en ambitieus bouwbedrijf zijn we steeds op zoek naar nieuwe allerhande renovatieprojecten binnen West-en Oost-Vlaanderen. Samen met ons vakkundig team kijken we na hoe we uw pand nieuw leven kunnen inblazen door het uitvoeren van een totaal-renovatie.

Voor de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten zoeken we steeds naar bouw- en/of projectgronden met een meerwaarde. 

Heeft u zelf een unieke bouwgrond te koop, met potentieel voor ontwikkeling? We helpen u graag verder.

We maken er ons sterk in om elk dossier met zorg, aandacht en uiterste discretie te behandelen.


Instapklaar logo

Uw zoektocht naar een nieuwe thuis begint hier!

Op zoek naar een woning? Neem vrijblijvend contact op en leer ons huidig aanbod kennen!
Wij hanteren scherpe marktconforme prijzen en een perfecte afwerking. Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze toekomstige projecten? Mail ons dan uw gegevens, zo kunnen wij contact met u opnemen en gaan we samen op zoek naar uw droomwoning binnen ons aanbod én binnen de gewenste regio. Hier begint jouw thuis met een woning die aan uw verwachtingen zal voldoen.

 

Flandriastraat4Roeselare-04
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.