voorgevel_banner

Instapklare realisaties

Nieuwbouw

3d gelijkvloers
3d verdiep

Instapklaar bouwt jouw huis voor de toekomst!

Een woning bouwen is een belangrijke en grote stap in uw leven waarbij tal van vragen komen bovendrijven. 
Wij zijn een ambitieus Belgisch bouwbedrijf (we bouwen en verbouwen een 20 tot 25 woningen op jaarbasis) die persoonlijk contact met onze klanten uiterst belangrijk vind. We werken louter met lokale aannemers die garant staan voor kwaliteit en stiptheid, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Als zaakvoerder ben ik betrokken bij de aankoop, de ontwikkeling, de werfopvolging en ten slotte ook de verkoop. Goed om te weten is dat je bij eventuele vragen steeds bij me terecht kan, dit 7/7. Persoonlijkheid, kwaliteit en flexibiliteit daar houden we van.

 

3d vrijstraat

 

 

Bij het ontwerp en de bouw kiezen we steeds in samenspraak met onze architect voor hoogwaardige neutrale materialen. Zo kunnen onze kopers van 'hun' nieuwe woonst, mede door inrichting een echte thuis maken.

We werken onze woningen steeds toekomstgericht en  met tijdloze materialen af. We zijn van oordeel dat energiezuinige nieuwbouwwoningen de toekomst zijn op alle vlakken.

Alles wat te maken heeft met energie en bouwen is tot op heden voortdurend in beweging. Als particulier is het ontzettend moeilijk om dit allemaal te kunnen blijven opvolgen. Wij hebben echter reeds deze oefening voor u gemaakt en maken ze steeds opnieuw, zo bouwen we met uw toekomstige energiefactuur in gedachten. Wij voorzien standaard ventilatie type D met warmterecuperatie, zonnepanelen, ramen met 6 kamerprofiel die we voorzien van hoogrendementsbeglazing 1.0, zelfs met het gebruik van een warmtepomp hebben we al heel wat ervaring.

Op deze doordachte manier denken we tijdens de ontwerpfase toekomstgericht vooruit en is uw woning altijd net dat stapje voor op de toekomst. We zorgen ervoor dat uw droomproject gerealiseerd wordt op een aangename, energiezuinige én persoonlijke manier. 

 

3d vrijstraat

 

 

De afwerking en alle maatwerk verzorgen we zelf, en met passie voor het vak. Daar we in oorsprong zijn gestart als interieurbedrijf zorgt net 'die' meerwaarde in de wereld van de bouwpromotie, dat we de afwerking volledig zelf in handen hebben en dus tot in het kleinste detail voor u kunnen uitvoeren. Onze duurzame keukens maken we volledig zelf op maat in eigen atelier, voor onze klanten is alles mogelijk en bespreekbaar van toestellen tot afwerking. Al onze woningen worden 100% volledig afgewerkt volgens lastenboek; zo zijn de nuts-voorzieningen inbegrepen (ter waarde van ong. 4000€), zijn het terras en de oprit afgewerkt en is de tuin volledig omheind. De tuin wordt gefreesd en zaaiklaar afgewerkt en kan naar eigen smaak worden aangelegd.

Kortom: behalve de schilderwerken zorgen wij ervoor dat uw woning ECHT instapklaar én VOLLEDIG is afgewerkt!

 

Hopelijk tot binnenkort,

Jelle Segers

 

3d vrijstraat
3d vrijstraat
3d vrijstraat
3d vrijstraat

Renovatie

Op zoek naar een perfect gerenoveerde woning? Neem contact met ons op en ontdek ons huidig aanbod!

We hebben steeds een 20-tal projecten in het vooruitzicht in de regio West-Vlaanderen. Ook voor onze renovatiepanden streven we naar een perfecte afwerking met scherpe prijszetting. Dit alles resulteert in kwaliteitsvol afgewerkte woningen. Stuur ons gerust uw gegevens door met vermelding van budget en regio. Zo kunnen we u op de hoogte houden van onze huidige en toekomstige projecten die beantwoorden aan uw criteria. Bij vragen contacteer ons gerust vrijblijvend.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.